plötsligt händer det

Äntligen. Efter flera veckor med uppvak varannan timme lät Charlie äntligen sin mamma sova ett lite längre pass. Mellan 20-2:30 sussade han sött, fick nappen och somnade om, sov till 4, somnade om till 6 då han åt och sen gick vi upp vid 6:50. Så skönt, och så glad att jag kom i säng före 22 igår. Hoppas så att detta inte var en engångsföreteelse. Please!

Hade verkligen en kanondag igår. Mer om det senare, men rubriken på inlägget syftar inte bara på sömnen… När jag kom innanför dörren igår hade jag fått en avi från Bambino/MAM. ”Aha, gratisprover eller något” tänkte jag och knatade ner till ICA för att hämta ut paketet. Det visade sig vara priset från en tävling som vi var med i på UnderBaraBarn-mässan, då man skulle gissa hur många nappflaskor som låg i en stoooor cylinder. Gick in och kikade hos MAM på Facebook nu och såg att det var 484 flaskor, och jag skrev 482 efter att Daniel gissat på 500. Avrundade lite och det var ju tur :) Vi tog hem 2:a-priset ihop med 10 andra och fick MAM-produkter för 100 kr. Lite lustigt att vi precis det vi behövde också, nämligen en ny bitring (har slarvat bort den gamla) och en nappflaska med strl 2 på nappen :D

Pages:

6 kommentarer till “plötsligt händer det”

 1. Gud vad roligt! Grattis! Kul med en glad överraskning när man har det lite jobbigt :)
  Hoppas ni får en fin fredag! Kram

 2. Ja det är super sött på julen:)Skönt att det har varit bättre med sömnen!
  Använder ni storlek 3 på dinapp annars? Kram

 3. Men heja Charlie! Fortsätt så!! Trevlig helg, kram!

 4. Josefine skriver:

  kul, grattis till vinsten ! :D härlig natt också, hoppas att det håller i sig !

 5. Grattis till vinst och en skön natt :)

  Trevlig helg gumman.
  Kramar!

 6. Nämen! Fan vad grym du är :) Grattis till vinsten!

Lämna en kommentar