onsdagstraditioner

Godmorgon! Lite segstartad här idag efter att ha varit vaken över en timma vid 4-snåret, men nu börjar jag komma igång. Charlie har precis sovit en stund i vagnen, så nu är det grötdags innan vi ska packa väskan och ta oss in till Kungsholmen för babysim. Det är näst sista gången idag, men vi ska boka in oss på steg 2 också, så vi ska köra 8 ggr till när denna kursen slutar :) Det är en himla mysig onsdagssyssla, speciellt som vi gör det tillsammans med våra fina vänner.

Annars är jag glad över att det funkade med min promenad igår. Jag passade på att smita ut precis efter kvällsgröten, när D och C gick in i badrummet för att tappa upp badvatten. Bebisen sov lite för lite i går och var trött, men badet går ju alltid hem, och han hade garanterat varit kinkig efteråt även om jag varit hemma. Så jag hoppas att jag kan göra detta till en vana nu. Medan D gav nattflaskan i sovrummet hann jag dessutom köra mitt styrkepass. Bra uppladdning för den goda kanelbullen jag tryckte i mig sen ;)


Tittut från nappkillen :)

Pages:

3 kommentarer till “onsdagstraditioner”

  1. Hanna skriver:

    Jaaa det håller vi tummarna för, hörde dessvärre på vädret imorse att det skulle bli dåligt, men vi får väl se :) Badhuset var en riktig riktig hit, längtar redan tills nästa gång. Ja, det är sjukt vad tiden går fort. Våra småttingar bli stoooora. Nej nu ska jag svara på ditt sms här :) Ses imorgon, kram!

  2. Skönt att det funkade med promenaden, man behöver få sig lite egentid ibland! Och fan vad avis jag är på er och era onsdagstraditioner, vill också babysimma igen, i varmt vatten :)

Lämna en kommentar