nystädat och nybakat

Oj, idag har det gått i ett här. Fick sovmorgon i morse igen, lyx. Då har jag i och för sig tagit natten, så trött är man ändå, men i natt var det i alla fall inga tårar – bara babbel. Längtar verkligen tillbaka till de underbara nätterna med bara nåt enstaka uppvak, hoppas att vi kommer tillbaka dit nån gång. Just nu är det lite för mycket spring för att jag ska vara nöjd!

Hur som helst skickade jag iväg sambo och bebis till Jakan i förmiddags. Bebisen behövde gröt och jag behövde få städro :p Drog igång Spotify på maxvolym och satte igång ett rejält storstäd, så gött. När grabbarna kom hem åt vi lunch och sen städade jag klart och tog en dusch. Vi fick finbesök av Charlies farmor, bonusfarfar och farbror vid 16, himla trevligt! Jag hade tänkt slänga ihop en tigerkaka i farmors gamla sockerkaksform, men hann bara börja innan gästerna anlände. Charlie var lite nyvaken och kinkig i början och trivdes bäst i mammas famn, så D fick göra klart kakan. Gästerna hade dessutom tårta med sig, så det var ingen katastrof att vi fick vänta lite på tigern i ugnen :) Den blev i alla fall god och Charlie piggnade till och blev sitt vanliga, goa jag :) Nu är jag lagom trött efter en riktigt fin helg och ska snart krypa ner i renbäddad säng <3 Är riktigt glad att D ska jobba hemifrån i morgon också, känns som en jäääättelång helg :)

Pages:

Lämna en kommentar