Nya vrålåket :)

Det bästa med mässan igår enligt föräldrarna (förutom att vi hade den bästa bebisen på hela mässan) var att vi hittade Emmaljunga i en monter! Vi saknade verkligen dom där förra året, så det var en förbättring. Det var butiken Babyexperten som hade med sig en massa vagnar och annat. Vi har ju Nitron och är jättenöjda med chassit, men sedan vi bytte till sittdelen har inte vagnen känts helt rätt. Vi valde mellan Nitro:n och Ozone-modellen redan innan vi köpte vagnen och nu känner vi att vi nog valde fel. Gör om, gör rätt! Ozonen har en ergonomisk sittdel som Charlie sitter mycket bättre i, dessutom känns vagnen mindre och smidigare, trots att det bara skiljer ett par centimeter och chassit är detsamma.

Igår på mässan presenterade Babyexperten den senaste nyheten från Emmaljunga, nämligen vinterhjul till vårt chassi. Vi har varit lite oroliga för hur de små hjulen i fram ska klara snön, men nu slipper man alltså det lilla bekymret. Bäst! Dessutom var det så att om man bokade en Nitro eller en Ozone från dom där i montern så fick man vinterhjulen på köpet, så då kan man ju säga att vi slog till. Charlie fick provåka Ozonen lite till där på plats, och sen bokade vi. En svart vagn blir det, och en matchande footsack. Skötväska och åkpåse får vi ordna senare, har ändå inte varit helt nöjd med Emmaljungas skötväska. Vi hade sån tur att den svarta vagnen fanns i lager, så vi får hämta den i veckan när footsacken kommer. Jippi! Nu ska Nitron och citykorgen fotas och läggas ut på blocket :)

 

Pages:

En kommentar till “Nya vrålåket :)”

  1. Jessica skriver:

    Har du ingen bild på vinterhjulen?
    Jag har också en nitro och vill sååå gärna ha sånna=)

Lämna en kommentar