mot uppsala!

Ytterligare en okej natt till handlingarna här. Skööönt! Jag har legat och nojat lite över blåsljudet bara, googlade ju såklart lite igår. Precis som man inte ska göra i såna fall. Men, det är som sagt säkert ingen fara, hoppas bara att vi får en tid snart så man kan släppa det.

Nu ska Charlie strax få sin gröt, sen blir det utflykt! Vi ska ta bussen till Upplands Väsby där vi ska ta tåget till Uppsala där vi ska hälsa på finaste Heléné och hennes goa mage :D Det är inte ens en månad kvar tills bebisen ”ska” kika ut, så spännande! Idag ska vi umgås och mysa, och förmodligen prata en del bebisar…. kanske? Hehe…


Gaaaammal bild! Jag och Heléné under insparken augusti -05. Då hade vi precis börjat samma klass på lärarprogrammet och var dom enda i klassen som var ute och röjde under introt. 3 år senare skrev vi C-uppsatsen ihop och nu har vi snart varsin egen liten knodd. Livet är häftigt! *blödig morsa*

Pages:

En kommentar till “mot uppsala!”

  1. Låter supertrevligt att träffa din studiekompis!
    Du jag har tänkt på den där boken du skrev om som
    handlade om barnvagnar i Stockholm. Vad heter den? :) Kram

Lämna en kommentar