mot älvsjö!

Godmorgon vänner! Charlies immunförsvar verkar ha jobbat bra de senaste dagarna, för under gårdagen behövde jag inte snyta den lilla näsan en enda gång. I förrgår hade jag ju typ 42 snoriga papperstussar intill lekmattan här, så det var skönt. Han var lite täppt i näsan efter vilorna, men annars var det lugnt. Otroligt skönt! Han har sovit bättre i natt, så nu känner jag mig lite mer fit for fight också. Tur det, för nu ska lilla familjen åka och fightas med alla andra barnfamiljer i Stockholm, på UnderbaraBarn-mässan i Älvsjö. Vi var där förra året, då var Charlie bara en liten kotte i magen, och vi var totalt osynliga bland alla stora gravidmagar och barnvagnar. Då gick vi och muttrade att vi minsann skulle ge igen nästa år och gå och tränga oss före och knuffa oss fram med barnvagnen, haha. Och så gick vi såklart och drömde och sa ”Tänk, nästa år går vi här med vår egen lilla bebis…” :D Nu är det alltså dags :)

Pages:

Lämna en kommentar