lördag lördag lördag

Jag älskar lördagar! Fick sovmorgon ända till 10(!!) idag, och under tiden som jag sov tog mina killar tag i det bautastora tvättberget och Charlie fick gröt. När dom kom in och väckte mig var det i princip dags för Charlies förmiddagsvila, så nu sitter jag och pappan här och äter frukost. Ingen frukost i köket idag med andra ord ;) Så kan det bli! Natten var lite stökigare än igår, så sovmorgonen var uppskattad <3 Idag blir det lite hemmafix, och jag ska bli bortskämd med pannkakslunch. I eftermiddag ska vi ta en promenad hem till Charlies farfar där vi ska bli bjudna på middag, blir trevligt.

Vi hade en mysig mamma-Charlie-dag igår. Vi åt lunch och lekte på golvet, sen gick vi ut och gungade och bebisen fick mellis ute i vagnen innan vi åkte till Jakobsberg och shoppade fredagsmyset. Det känns som att Charlie har fått lite mer ro i kroppen igen, kanske är han på väg att landa efter den här himla fasen. Han utvecklas så enormt nu, han är verkligen på väg att bli en liten pojke och ingen hjälplös bebis längre. Häftigt.

Här kommer lite bilder från min långa promenad i torsdags. Är väl inte jätteglad att det är höst, men så länge vi har så här fina färger att njuta av är det lugnt. Vi var ju hemma hos Veronica och Asta i torsdags, åt god lunch och fikade och bubblade i flera timmar medan bebisarna lånade leksaker av varandra. Jättetrevligt! På vägen hem slocknade Charlie i vagnen, så jag passade alltså på att gå en promenad på drygt en timma för att han skulle få sova klart. Glad att jag hade kameran med mig då, men bilderna gör verkligen inte omgivningen rättvisa.

Pages:

6 kommentarer till “lördag lördag lördag”

 1. Veronica mamma till Asta skriver:

  Vilken härlig blogg! Å TACK för i torsdags, toppen trevligt!! Skönt för dej att du fått sova lite oxå. Ha en toppen helg me familjen! Asta hälsar till Charlie :D. Kramis

 2. Coquina skriver:

  Låter som en härlig dag och fina bilder =) Kika gärna in på min matblogg och tävla i min nya tävling =)

 3. Supermysiga bilder och skönt om det vänder för C och att han får lite mer ro.
  Hoppas att ni har en toppen helg och att vi ses snart. Kanske ses på ÖF I KH på tisdag efter flytten ;)
  Kram

 4. Mmmmm pannkaka! Tack för tipset, det var länge sen jag åt!

 5. Vilka härliga bilder ^^

Lämna en kommentar