Lilla badkillen

Godkänd natt! Har drömt mycket knasigt själv, och fått stoppa i napp i bebisen ett par gånger, men han vaknade inte för flaskan förrän 5:40 och sen sov vi ända till 8. Skööönt! Nu sover han efter morgongröten och jag njuter av kaffekopp nr 2. Efter lunch blir det öppna förskolan här, lite babyrytmik och bebissnack med andra mammor är alltid trevligt :) Sen hoppas vi på en kaffe i centrum med Johanna och Alva, det skulle ju bli pricken över i:et den här tisdagen :)

Ikväll skulle jag bli glad över (minst)en kanelbulle och en Sara-promenad. Sist jag lämnade killarna ensamma för att promenera slutade det ju med skrik och panik, sen dess har jag nöjt mig med barnvagnspromenader. Men ikväll tänkte jag göra ett försök att smita iväg medan Charlie badar efter gröten. Badet är en av Charlies favoritstunder på dagen, då brukar han se till att pappan får sig ett par duschar och jag vet inte vem som har roligast. Det borde inte bli några problem alltså :)

Pages:

4 kommentarer till “Lilla badkillen”

  1. Hanna skriver:

    Sötaste badkillen! Och vad fint du fått det härinne:)) Håller tummarna att du får en riktigt skön oavbruten prommis ikväll! Ses på Tors:) Kram!

  2. Josefine skriver:

    Hihi eller hur, men en vanlig är inte fy skam det heller som sagt ;) jag fick faktiskt aldrig tag i dem, ska ringa igen imorgon så får vi se ifall dom har tid med mig ;) haha! Kram

  3. Tänk att det kan vara så himla kul att bada. Bästa knepet när inget faller lillan i smaken! :)

  4. Kom på en sak här! Om ni vill bli av med badställningen och vill sälja den så kan väl jag få köpa den?! Tycker det är så jobbigt att bada Alva i köket. Dels är det för högt upp och så blir det så blött och jobbigt när man ska tömma baljan. Om ni vill sälja baljan med ställningen så tar jag den också ;) Och vill ni då får ni gärna ta över Alvas balja. Tror den är mer passande för Charlie som kan sitta för det är halkskydd i botten också :) Fundera på saken ;)

    Puss o kramis

Lämna en kommentar