hur länge ska vi hålla på?

Men jeeses. Har kollat tillbaka i bloggen nu och insett att våra nätter har varit skit (mer eller mindre) i över en månad nu. Enligt utvecklingsschemat ska det värsta av den här fasen vara över vilken vecka som helst  och jag hoppas hoppas hoppas att det bär med sig mer sömn ett tag, för nu börjar jag bli riktigt less. Såååå avundsjuk på er som har bebisar som sover trots faser och oroligheter. Det gick väl an när krånglet började vid 2 på natten, då kunde man ju ändå få några timmars sammanhängande sömn, men det senaste har vi satt igång redan vid 23 = upphackad sömn nätterna igenom. Härmed lovar jag att jag inte ska gnälla om bebis vill gå upp klockan 6 på morgonen resten av året om jag bara få sova 6h i sträck igen. Nån gång ibland i alla fall.

Det är ju tur att man har en så solig bebis på morgonen åtminstone. Den senaste timman har han legat på mage och förflyttat sig ett par decimeter både framåt och bakåt, snurrat ett helt varv på lekmattan och lekt med olika leksaker (fortfarande på mage), suttit och röjt bland sina grejer och pratat nonstop och nu ligger han och pratar med sina fötter. Under tiden har jag och pappan suttit här i soffan och förundrats över vilken fantastisk unge vi har. Inte bara för att han underhåller sig själv, utan för sättet han gör det på. Han plockar med sina leksaker, plockar upp olika saker i varje hand, byter grejer, tuggar och smakar, bankar och viftar, spanar efter nåt nytt, bestämmer sig för vad han vill göra och lyckas tamejtusan varje gång. Underbara, duktiga unge.

Sådär, lite gnäll och lite skryt avklarat såhär på måndagsmorgonen. Nu blir det snart frukost i köket med mina killar <3 Beställde åkpåsen i går, ska visa vilken det blev senare. Tjingeling!

Pages:

5 kommentarer till “hur länge ska vi hålla på?”

 1. Ni är grymma som kämpar på gumman! Förstår att det börja tära :/ Hoppas att Charlie snart inser charmen med att sova om nätterna.

  Och vad duktig han är! :) Som ligger på mage så länge och förflyttar sig. Heja, heja!

  Kram!

  Och du, tack för bilderna :D

 2. Hoppas att ni snart får sova igen. :-)

 3. Ibland måste man få gnälla av sig ! Fin mössan var på honom!:) Kram

 4. Josefine skriver:

  usch vad jag tycker synd om er ! så klagar jag ibland när jag får gå upp klockan 06 ibland, suck.. jag ska verkligen inte säga något ! Alva sover så himla bra från 18 – 06/07 och ibland till & med till 08- 08.30 så jag får hur mycket sömn som helst. Du har rätt att gnälla :) kram från oss

 5. Fan vad jag känner med dig! Jobbiga nätter är hemska! Du är grym som orkar!!!!

Lämna en kommentar