full rulle och delikatesser

Oj, första gången vi väl satte oss ner för att koppla av i helgen var vid strax före kl 21 i kväll. Det har verkligen gått i ett. But that´s the way I like it! Igår var vi ju i city hela dagen, shoppade massa fint och bra till Charlie och lite till oss själva. På kvällen var vi hemma hos Charlies farmor där vi fick tapas och paella, jättegott! Charlie käkade sin gröt där, fick på sig pyjamasen och somnade i vagnen, om än lite senare än vanligt. Han sov lite oroligt, men det gick bra och när vi kom hem vid 00:30 la vi bara över honom i hans säng och där fortsatte han sova som vanligt. Skönt att det kan funka även när man är iväg.

I morse fick jag lite skön sovmorgon. Blev väckt av två glada killar strax före 9, då rullade dagen igång. Vi har varit i Jakobsberg och handlat mat, plockat och fixat hemma, spontantvättat tre maskiner, ätit middag, fått sålt vår crosstrainer och lagat mat i mängder. Daniel har fixat 12 matlådor till oss vuxna och jag har fixat 12 portioner mat till bebisen, och gjort en sats aprikospuré. I morgon ska Charlie få testa kött för första gången, det blir spännande. Avslutade dagen med en dusch och en liten ostbricka, haha. Nu ska vi snart krypa i säng, en ny härlig vecka väntar :)


Mat mat mat!


Första egna aprikospurén! Skum färg på dom ekologiska aprikoserna, men det smakar gott :)

Pages:

4 kommentarer till “full rulle och delikatesser”

  1. Men vilken lite husmor du har blivit ;) Ser jättefint ut ju! Vad duktig du är! Man kanske kommer igång med lite matlagning till lillfisen när man vet vad hon kan äta. Kram

  2. Oj vad mat ni gjort!:) Ja han växer som sjutton:) Kram

  3. Vad effektiva ni har varit!
    Åh jag tycker det ser roligt ut! Riktigt längtar tills jag kan börja laga
    mat åt Edison :) Han äter så lite ännu så det är liksom ingen vits.

  4. Vad duktig du är :)

Lämna en kommentar