efter tre koppar kaffe

Välling är inget mirakelmedel. Nöjer mig nog med att skriva det så länge, orkar inte gå in på natten vi haft… Får se om vi lyckas vänja in vällingen på dagtid till en början här i alla fall, till natten vill jag inte ge det igen just nu. Och då har jag ändå blandat ut 100 ml välling med 120 ml ersättning, och han lämnade typ 80 ml i flaskan. Bah.

Har haft en ganska effektiv morgon och fått mycket bra gjort. Har fått i mig tre härliga koppar kaffe, duschat och donat till mig, så jag känner mig som en människa igen! Jag och Charlie har ätit mysfrukost med tända ljus och nu ska vi snart iväg till öppna förskolan där bebisen ska bli fotad av en riktig fotograf! En stor dag alltså, första fotograferingen. Efter fotot ska vi möta upp en mamma och bebis ur mammagruppen, vi ska luncha och umgås. Blir trevligt! Dags att sätta fart här nu, hej hej!


Charlie myste i nya åkpåsen igår :)

 

Pages:

2 kommentarer till “efter tre koppar kaffe”

  1. Josefine skriver:

    åh vad synd att han inte gillade vällingen :( hoppas att ni haft en bra dag med fotografering och allt, det måste vi ju verkligen göra med Alva också !! kramar

  2. Vilken snygg mössa han har :)

Lämna en kommentar