Blogaward

Wihoo, något att roa sig med medan Lillskrutt badar! Fick en award av Therese, med 5 frågor att svara på. Kuligt :) Ska skicka den vidare också, och då vill jag att Josefine, Emilia, Elan, Felicia och Fia svarar på frågorna :)

Varför började du blogga? Började för läääänge sen, i dagboksform på min hemsida (som redan då hette sarasland.com). Tror att det var 2007. Då var hundarna och brukshundklubben fortfarande en stor del av mitt liv. Sen bytte Sarasland skepnad flera gånger, från blogg.se, till hemsida, till blogspot.com och så hemsida igen innan jag landade här på wordpress (inte nödvändigtvis i den ordningen, jag minns inte alla turer :p) Hur som helst har det varit ”dagboksskrivande” hela tiden. Har alltid gillat att skriva, men tyckte att bloggandet blev roligare när fotointresset växte. Fick ett forum för det liksom.

Vilka bloggar följer du? Amen jisses! Alldeles för många för att rabbla upp dom här. Nära vänner och mammabloggar är det mest nu, även om favoritfotograferna och nån matblogg fortfarande finns kvar i feeden på Bloglovin :)

Vilken är din favoritfärg? Turkost, svart och lila. Och så lite grönt och grått. Och vitt. Om det nu är en färg!

Vilken är din favoritfilm? Är fortfarande en Lord of the Rings-nörd, finns inget som slår det. Smala Sussie kommer alltid att vara en favorit, sen gillar jag alla typer av musikfilmer, musikaler och dansfilmer. The Holiday är min favorit feelgood-movie :D

Vilket land/länder vill du besöka och varför? Ska försöka undvika att skriva en hel roman här. Är inte särskilt berest och har därför väääldigt många platser kvar på önskelistan. Vill tillbaka till Thailand så snart som möjligt, för än så länge är det paradiset i min värld. Vill uppleva Australiens och Nya Zeelands natur, vara kulturell i Frankrike, Italien och England, rida islandshästar på Island och känna storstadspulsen i New York. Och så vidare. Älskar sol- och badresor, så besöker gärna de flesta länder med en fin strand och ett turkost hav. Och så vidare.


Sarasland för lääänge sen!

Pages:

4 kommentarer till “Blogaward”

 1. Tack söta Sara! Jag kör den imorgon! :)
  Jag älskar Smala Sussie! Och Holiday!

  Hoppas lillen mår lite bättre och att ni har en fin fredagskväll! Kram

 2. Hanna skriver:

  Roligt med award!

 3. Men ÅÅÅÅHHH!! Har inte hört nån annan som gillar den filmen!! My soulmate ;) Vi får ta en RTT kväll snart då!! Jag har den på dvd. Beställde den från Buylando.se kolla där om du vill ha den! Kram

 4. Emilia skriver:

  Tack goa du för awarden :) har redan gjort den så hoppar över att svara på frågorna nu, men TACK igen!

  Jag har praktik ute i Värsås, på förskolan. Trivs jättebra! Fick reda på igår att en lärare från högskolan ska komma o besöka mig redan på tisdag så har lite panik… Otroligt dålig att de talar om det med så kort varsel.. Jaja, det ska väl gå det med.

  Hoppas ni får en fin helg!

  Kramar

Lämna en kommentar