amazing unge!

I natt har vi tagit igen lite sömn från förra veckan! Åh så skönt. Jag stoppade in nappen nån gång efter 1, klappade om vid 4 och sen vaknade inte finingen förrän 5:45. Det var ett tag sen! Efter flaskan funkade det inte att lägga tillbaka honom i sängen så jag hade kvar honom hos mig, men vi gick inte upp förrän 7:15. Löövlie! Nu på morgonen har han suttit i sin stol och lekt medan jag har röjt i köket, diskat och gjort frukost och nu medan jag har ätit frulle och kollar på the Voice sitter han på sin lekmatta (med ett täcke som barriär runt om) och sysselsätter sig själv. Han babblar, grejar med sina leksaker, pillar med sina tår och är allmänt nöjd. Det är första gången på länge som jag inte behöver stressa i mig frukosten när han är vaken.

Snälla, låt denna goda ande stanna i min son. Haha!

Idag ska vi mysa hemma på förmiddagen. Har en del pyssel här och så blir det kanske en promenad. Vid 15 ska vi möta upp pappan utanför BVC för då är det dags för sexmånaderskollen. Läkarbesök alltså, håll tummarna för att han blir godkänd ;)

Pages:

6 kommentarer till “amazing unge!”

 1. hihi ja eller hur ! dom flesta har ju en bugga eller teutonia kan jag tycka.. men igår på stan hade typ ALLA en briovagn, haha ! Åh då ska jag kika in på den hemsidan och kolla läget, förhoppningsvis kan vi ju ta oss en tripp til Stockholm någon gång också :D har faktiskt ett par vänner som precis flyttat dit !

  kram och lycka till på BVC !

 2. Hanna skriver:

  Först och främst – va härligt med vagnen!! Skönt att den kändes bra! :) Och för övrigt så hejar jag för att Charlie ska ha en super-period nu! Han och A verkar ju ganska lika till utvecklingen och jag tror att det var i Charlies ålder Agnes underbara gladskit-period började/kom tillbaka ;)

  Angående hotellet så var de himla lyxigt – och frukosten var outstanding ;) Det bästa var nog att vi inte behövde betala en krona ;) Några kompisar (som jobbar på samma jobb som Emil fast i Kramfors) var nere å jobbade på mässan och dom hade fått varsitt dubbelrum men sov ändå tillsammans så de andra rummet stod tomt! Hihi ibland ska man ha tur också.

  Hoppas ni får en mysig dag och en frisk vecka. Är väldigt avis men nu jäklar ska jag tagga till praktiken och få ut mesta möjliga av den:)

  Kram till er!

 3. Ok! Ja dem är himla fina!:) Det blir att köpa några andra vanliga skor då
  behoven ökar:) Kram!

 4. Nina skriver:

  Vilken fin dress! Hoppas det gick bra på bvc!
  Ja strupisar är bäst! :))

 5. Maria skriver:

  Grattis till stora killen som blivit hela 6månader! Och grattis till dig som varit mamma så länge! :) vilken otroligt fin lekmatta han har! Var kan man få tag i en sådan? :)

Lämna en kommentar