åkpåse beställd!

Japp, nu har vi beställt åkpåse till vagnen! Eftersom vi har footsacken och varma filtar som skydd när det inte är sådär jättekallt ville vi satsa på en rejäl, varm åkpåse och landade efter mycket om och men på en Igloo från 7 am. På tok för dyr egentligen, men eftersom jag har en gammal väska som funkar fint som skötväska (som vi skulle behöva köpa annars) så väljer vi att lägga dom pengarna på en bra påse i stället :) Hoppas att den dyker upp om ett par dagar!

Pages:

9 kommentarer till “åkpåse beställd!”

 1. sara skriver:

  Hej!Vilken fin blogg du har och vilken goding till son=)

 2. Vad kostade den? ;)

  Men visst, så jävla onödigt att stjäla folks bilder!! Jävligt tur att det inte var någon på Minna men som du säger är det ju lätt att ta bilder oavsett högerklicksskydd eller en stämpel. Tråkigt! Visst, det skadar ingen att någon tar en bild eller 10 på mig eller Minna, men det är ju ändå olagligt och framförallt TRÅKIGT och det gör mig ARG, hehe.

 3. sara skriver:

  vad gör man inte för de mest värdefulla man har, då blir pengar plötsligt så mycket mer obetydligt :)

 4. Nån grej tycker jag att man kan få lägga pengar på! :)
  Söt Charlie i den goa mössan! Edison har också en sån men vi har inte invigt den än :)

 5. Hanna skriver:

  Åh den där ska ju vara riktigt varm och go och är det nåt värt att lägga pengar på så är det ju faktiskt saker som gör att gullungarna inte fryser:) Skulle oxå vilja men vi har ju en (dock kall) men får satsa på varm overall, fäll och filtar under istället:) Hoppas ni haft en härlig helg och att C fattar hur underbart det är att sova snart:) Vi saknar er så tycker vi måste försöka trycka in en träff snart! Är ju så jäkla tjockt för oss nu, men om inte tidigare så får vi satsa på december när jag är ledig igen:) Glöm inte bort oss :D Kraaam!

 6. Emilia skriver:

  Vilken snygg påse :) Den lär hålla prinsen varm i vinter!
  Vad segt med sömnen… Undrar vad det kan bero på.

  Kram på dig

 7. Linda skriver:

  Snygg påse, själv har jag en huge ass fårskinnspåse från boss (en med fäll runt hela och full längd på fällen) Skönt med rejäl påse fast ibland så tröttnar man på fåret..haha

  Å sömn.. det finns fler.. här så jobbar dom dessutom i skift.. aslattjo verkligen.. NOT
  kram på er

 8. sara skriver:

  Ja tiden går verkligen sjukt fort..men samtidigt är det kul när det händer så mycket,känns ju som de lär sig nått nytt bara medan man vänder ryggen til=)

 9. Jose skriver:

  Hej,

  Jag har ett förslag för http://sarasland.com

  Hur kommer jag i kontakt med dig?

  Tack på förhand för svar.

Lämna en kommentar