111020

Godmorgon! Tack för fina grattiskommentarer till Charlie igår. Det känns mycket bra att vara ett halvår tycker han! Han hade en bra dag igår med roligt babysim (vi började steg 2 igår), lite röj på Babyrevolution, en promenad i höstigt vackra Stockholm och fina present-och grötmys med mamma och pappa på kvällen. Han fick en bautapresent, nämligen den nya vagnen som pappa och farfar var och hämtade igår. Mamman är sååå nöjd, ska bli kul att testköra den idag :) Så fick han såklart ett paket också, det är ju så roligt med pappret och snöret. I paketet fanns färgglada, mjuka byggklossar från Åhléns. Det är ju så roligt att rasa torn som mamma och pappa bygger så dom var poppis :)

Nu är det morgongröt för liten, sen får vi se vad vi hittar på. Vid lunch ska vi befinna oss på söder och gå på öppna förskolan med några fina mammor och bebisar. Mystorsdag!

Pages:

4 kommentarer till “111020”

 1. Paket förstår jag att han gillar:)Kram

 2. Josefine skriver:

  hihi fina bilder på lillgrabben :) dom där klossarna har jag också kikat på, ser ju goda ut att tugga på :D hihi, och rasa torn är ju hysteriskt kul ;)

  är det ozonen ni har hämtat ? vad tycker ni om den ? :D

 3. Vilka helt underbara bilder.
  Så fin din son är.
  Hoppas att ni har haft en bra dag.
  Kram

 4. Hanna skriver:

  Ojoj, somliga har det bra dom:) Hoppas ni hade en fin dag!
  Kraaaam!

Lämna en kommentar