111010

God morgon! Hemmadag här idag, jag har varit förkyld i helgen och är fortfarande, så vi håller oss för oss själva så jag inte smittar nån. Dessutom har jag sovit riktigt illa, var vaken ett par timmar tidigt i morse och var inte alls pigg när Charlie ville gå upp vid 6:50. Det kändes som det fortfarande var natt då, men det kvittar ju i bebisens värld. Han har kommit på att han kan prata väldigt högt, det är ju jätteroligt, speciellt när man vaknar på morgonen! Det låter nästan som han skriker, men så kollar man och inser att han ligger och pratar med fiskarna i sängmobilen, haha…

Hur som helst. Har en snäll älskling som kortar av sin dag på jobbet för att komma hem och avlasta lite. Hoppas få vila lite då! Nu har liten sovit en hel timma i vagnen, så jag hoppas att han vaknar på bra humör och kan äta lite gröt. Det skulle nämligen matvägras när jag försökte ge morgongröten vid 8:30 och det hör inte till vanligheterna! Tänkte att vi ska ta oss ut på gården och gunga lite också, frisk luft är bra för oss båda.

Och just det. Han satt som en kung i vagnen vi var och testade igår! Så nu ska vi försöka få till ett byte, ska bara försöka lösa den ekonomiska biten först. Måste ju få sålt vår vagn innan vi kan köpa en ny, men vi kan inte vara utan vagn och så finns det ju risk att det är några veckors leveranstid på nya vagnen. Hehe, ser ni problemet?


Armhävningar!


Heja…


Här syns brio-skallran som inte kom med på bild bland leksakerna.

Pages:

2 kommentarer till “111010”

  1. så söt han är! älskar den där dräkten!

    hoppas ni blir bättre snart!

  2. Hanna skriver:

    Heej! Ja, dom där stolarna är verkligen toppen att ha i duschen tycker jag om man inte riktigt har tid/ork till ett helt bad :) Och ja det var en himla tur att jag tog den stora dressen, helt galet vad smått ju. Visst att Agnes är ganska stor, men hon kan ju ha ”rätt” storlek på kläderna från andra kedjor!

    Men duuu! läste precis om insidenten med Charlie, fy så jobbigt. Men tur att det gick bra. Du klarade dig iallafall många månader innan det blev något akuten-besök, inte två veckor som vi ;) haha!

    KRYA PÅ DIG nu, och vad skönt att Daniel kom hem lite tidigare :) Kram på er!

Lämna en kommentar