trötter, katrinplommon och skype

Go förmeddah! Passar på att kika in här innan Charlie vaknar ute i vagnen. Han som bara brukar sova 30-40 minuter har nu sovit en hel timma. Skööönt! Jag har hunnit göra mig i ordning, diska nappflaskor, installerat skype och vinkat till Daniel på jobbet i webcamen, haha. Vilka nymodigheter! Nu surplar jag i mig tredje koppen kaffe, den behövdes eftersom lillskrutten tyckte att det var morgon redan vid 3 i morse. Gav upp efter en halvtimma, gav honom en flaska, sen sov han i min famn till kl 7. Lyckades slumra lite själv också, det var skönt.

TACK för bra svar angående katrinplommonen, både här och på facebook. Har bestämt mig för att testa i alla fall och har kokat ihop lite katrinplommonpuré nu på morgonen. Ska ge typ en halv tesked efter lunchflaskan nu i några dagar så får vi se. Framåt helgen ska vi testa palsternacka har jag tänkt! Har en påse ärtor i frysen, men det är väl också gasbildande? Det här med mat var svårare än jag trodde, men kanske är jag lite väl nojjig också…

Idag blir det en skön hemmadag med massa bebismys. Känner mig fortfarande lite halvkrasslig, men det är nog mest sömnbrist. I morgon är det ju babysim igen, ska bli sååå roligt!


Pappan upp i dagen! Sådär sitter Daniel alltid med handen bakom huvudet. Fast inte med tummen i munnen då :p

Pages:

Lämna en kommentar