tandläkarväder…

Äntligen en bättre natt igen! C sov från 20-4:30, åt en flaska och somnade om, i sin säng, till 6:45. Happy mama! Sen jag sen vaknat ett par gånger under natten och att det kändes som att det var mitt i natten när vi vaknade, det är en annan femma… Vilket skitväder vi har! Regnet öser ner och dessutom blåser det. Hade detta varit för ett år sen (och jag inte hade haft nåt jobba att gå till då, hmm) hade det här varit en klockren dag för soffhäng och nåt gött seriemaraton, skräpmat och slapp. Idag är det bara att se pigg och glad ut, dra på regnskyddet på barnvagnen och klä sig själv efter vädret och ta sig ut! Jag och Charlie ska åka till Skogås och umgås med Johanna och Alva hela dagen, det ska bli riktigt mysigt.

Har tidsinställt ett inlägg om den stora dagen idag, Charlies 5månadersdag :) Kika in senare!


Regnoverallen från Reima åker med idag, just in case… Vagnen duger ju inte alltid!

Pages:

En kommentar till “tandläkarväder…”

  1. Haha, ja jag förstår precis vad du menar :) inga konstigheter här inte!

    Vad fin Charlie är i sin overall, sötnosen. Stora killen! GRATTIIIIS på 5- månadersdagen killen.
    Hoppas att ni får en supermysig dag tillsammans med Johanna och Alva.
    Kram!

Lämna en kommentar