sovmorgon och rullirull

Wiiie! Utöver ett par nappistopp  så har vi haft en underbar natt. Jag somnade gott vid 23 efter lite Worfeud och spikmatta :p och behövde inte ge Charlie mat förrän vid 6 i morse. Så sköönt! Sen somnade han om i sin säng och sov till 8. Hoppas att det kan ske lite oftare… Jag kunde inte somna om efter matningen, men låg och gottade mig med Wordfeud i sängen :D Charlie var nog nöjd och glad efter en mysig dag med Johanna och Alva igår, och efter att ha fått en hel portion gröt av pappan <3

Efter gröt och bad igår satt jag och försökte ge Charlie-masken lite massage, men han ville bara leka. Det hela slutade med att han, som tidigare alltid haft en fot i golvet för att hålla balansen när han rullar över på sidan, släppte och rullade över från rygg till mage för första gången! Jag blev alldeles för ivrig och ropade på Daniel som stod och diskade, och då rullade ju ungen såklart tillbaka snabbt som attan. Idag gjorde han om samma grej, men rullade återigen tillbaka med en gång eftersom ena armen satt fast under magen. Men nu har han visat att han kan :) Det händer verkligen mycket i hans kropp nu, han sitter stadigt som attan, och lägger man honom på mage med en leksak framför försöker han åla framåt tills han blir förbannad för att det inte går. Skrutten blir stor!

Nu ska vi göra oss klara för att åka till Slussen. Där ska vi möta upp Hanna och Agnes för lunch och lite bebissnack, ska bli hur mysigt som helst!


Mammas stora goskille i lite för stor onepiece <3

Pages:

2 kommentarer till “sovmorgon och rullirull”

 1. det går redan bättre.. hon vilel bara äta på ett ”annat” sätt :)

  ååh dom är så fina de där mysdräkterna.. visst är den från kappahl? :)

 2. Alexandra - mamma till Märta skriver:

  haha.
  ja jag är nog rätt bra på det här med städning.
  en av mina favvisböcker är ”Enkla knep för ett fläckfritt hem”.
  vuxenpoäng? hahah. eller kanske pensionärpoäng..
  klorin använder jag på alla ytor.
  men väldigt utspätt på ställen som i toa o handfat. Då det lätt kan ta bort ”färgen”
  brukar ha en skvätt klorin och grön såpa i själva koppen som sitter i röret på handfatet ex.
  gör rent golvbrunn o I golvbrunnen med klorin.
  kanske inte så miljövänligt, men det blir rent o FRESHT.
  ;)

Lämna en kommentar