söndagsmys

Todeli! Här har vi haft en lugn morgon efter en helt okej natt. Vi myste till det med chili och TV igår efter att Charlie hade somnat och kom i säng ganska sent, men Charlie sov lugnt mellan 20-3. Sen fick jag stoppa in nappen och greja lite ett par gånger innan han fick mat vid 4:30. Dessa tidiga mornar alltså!

Vi kör en typisk söndag idag, inga stora planer. Daniel håller precis på att fixa lunch, det blir flygande jakob idag. Sååå gott! Sen ska han ta ut Charlie i vagnen så att jag får göra ett ordentligt städryck här. Ska bli skönt att få avsluta veckan med en ren lägenhet! Ska bli ren själv också, hoppas kunna ta en skön spa-dusch senare.
Idag har vi förresten bokat biljetter hem till Charlies mormor och morfar. Onsdagen den 21 september åker jag och Charlie ner och pappan kommer efter jobbet på fredagen, sen åker vi tillbaka till Stockholm tillsammans på söndagen. VI LÄNGTAR!


Liten har fått prova hoppgungan några korta stunder då och då.


Han gillar’t!

 

Pages:

7 kommentarer till “söndagsmys”

 1. Sötgubben! Minna gillar också sin hoppgunga, i alla fall lite :)

  Var bor dina föräldrar?

 2. Åh sötis då! Den vill Alva prova nästa gång vi kommer till er ;) Ser fram emot att ses imorgon :) Kramar

 3. Men så söt han är lilla killen :)
  Kram!

 4. Åh gullunge!! Han ser ut att trivas där :) Vi har en hoppgunga här hemma som vi fått ärva men varken vi eller han har riktigt uppskattat den än… Kanske dags att plocka fram den igen och prova.. :)

 5. Alexandra - mamma till Märta skriver:

  Åh vilken härlig hoppgunga!
  Spännande med en liten resa, blir det långt bort? :)

 6. Alexandra - mamma till Märta skriver:

  Av någon anledning anger min dator min adress med två http://
  Så ska det ju såklart inte vara!

 7. Hanna skriver:

  Åh vad kul! Hur tycker du att armarna hamnar?
  På våran (iofs köpt på Ullared för typ 150 pix hehe) hamnar armarna inte alls
  skönt.

  Resan gick toppenbra, behövde bara stanna en gång, för lunch. Rekord på vår
  långa 50 mils-resa :) Kram

Lämna en kommentar