simma simma simma, simma som en mask

Good morning! Vilket skitväder… Hade ju gärna haft en mysig innedag, men icke! Vi ska snart göra oss redo för att åka in till Kungsholmen för att gå på tredje babysim-tillfället med Johanna och Alva. Myyyys! Efteråt blir det väl fika/lunch någonstans så att mammorna får snacka av sig lite, vi har ju inte setts på nästan en vecka! Känner mig nästan utvilad efter att ha fått sova ända till 4:30 i morse igen, haha… Charlie somnade som vanligt om hos mig efter flaskan och jag vågar inte lägga ner honom i sängen ifall han vaknar då och vill gå upp. Så jag har kvar honom i famnen, även om det innebär mindre sömn för mig. Det är ju så mysigt, och så får jag ju vila i alla fall.

Nej, dags att sätta fart. Det blir en bra dag detta, ikväll får vi nämligen finbesök också. Jippi! Har tidsinställt ett inlägg som kommer upp under dagen. Tjoflöjt!


Sist vi hade finbesök av den här tjejen. I juni. Vilken liiiiten bebis!

 

Pages:

Lämna en kommentar