Present från mormor och morfar

Här kommer en liten bild (som jag efter MYCKET om och men lyckats redigera i Picasa eftersom mitt Photoshop kraschat) på Charlie när han provade den fina presenten från mormor och morfar häromdagen. Den söta onepiecen från KappAhl var det han fick, fler stjärnor till stjärnan i garderoben :) Den är i strl 80, så den är stooor, men den kommer bli toppen senare i höst och vinter :)

Jag och liten har haft en jättemysig dag. Han har inte mått dåligt efter vaccinationen, varit lite trött bara, och väldigt glad och gosig. Mycket kramar och kel har det blivit, han älskar att sitta och känna med händerna i mammas och pappas ansikte nu, så gosigt så. Han fick lite alvedon innan läggdags då tempen kröp upp över 38 grader. Det fick plats en massa gröt i lilla magen ikväll, så jag hoppas att han sover något längre i morgon. Nu ska mamman och pappan gå och lägga sig också, natti!

Pages:

6 kommentarer till “Present från mormor och morfar”

  1. Den ÄR ju bara så söt den heldressen

  2. Så söt han är :) Älskar den heldressen, förstår inte varför jag inte köpte den sist jag var och klämde på den .. dumma mig :P

  3. Och Charlie med såklart!

  4. Heléné skriver:

    Visst är den fin?!! Jag har köpt en till kommande bebisen, kunde inte låta bli. Nu kan ju jag och han/hon matcha varann.. fanns dock bara i stl 68 i Uppsala, så en sån blev det. Kommer väl passa bra till våren/sommaren :)

  5. Josefine skriver:

    åh vad skönt att han är feberfri nu (tänker på de senaste inlägget) och så fin han är i heldressen ! Jag köpte 74 på vår, vilken storlek har ni ? Alva kan nog inte ha den på bra länge :D hon har ju fortfarande 62 i storlek. Ja testa att gunga, Alva älskade det :D

Lämna en kommentar