photoshop elements

Yaaaay! Äntligen kan jag redigera bilder igen. Photoshop Elements 9 är det som gäller nu, lite skillnad mot Photoshop CS5 som jag hade innan. Men jag vänjer mig nog! De flesta funktioner finns ju, det jag saknat mest hittills är en en pryttlar för att redigera raw-filerna. Men men. Happy happy är jag ändå! Nu blir det bilder iaf, har hunnit fota en del de senaste dagarna.

Har låtit bloggen vila idag. Vi har haft en lugn och gosig lördag efter en rätt jobbig natt. Vi har hängt hemma och ute i solen, lagat mat tillsammans och busat med bebis, så skönt. Tror Charlie haft lite jobbigt efter vaccinationen, dels så var han ledsen i natt av oklar anledning och dels så har han sovit dåligt under dagen idag och därmed varit lite kinkig ikväll. Han har ätit bra och varit glad under dagen i alla fall. Spännande grejer har han varit med om också, kommer bilder på det i morgon! Nu ska vi se klart på Fångarna på fortet, klassisk svensson-lördag minus tacos alltså. Hej!


Lilla killen efter vaccinationen i torsdags.


Mjuka goskläder från Joha.

Pages:

En kommentar till “photoshop elements”

  1. Hoppas ni får en bättre natt inatt!!

Lämna en kommentar