never too small to rock

Faaaaan vad gött det är med nystädad lägenhet! Nu har jag iofs fortfarande dammsugning och moppning kvar, men jag fick ett riktigt städryck och körde storrengöring i badrummet och i köket och har plockat, rensat och dammtorkat i hela lägenheten hittills. Nu väntar jag på att Charlie ska vakna så att han kan få gröt och sen bada med sin pappa så att jag kan dra fram dammsugaren. Daniel håller på med middagen, det blir flygande jakob precis som förra söndagen. Gott! Sen ska vi ha myskväll med lite gott här när Charlie har somnat. Det blir de sista kvällen innan mitt nya liv drar igång efter förkylningen, nu blir det hårdhandskar i några veckor. Beach 2012 närmar sig! ;)


Pyjamasmyskillen i morse :)


Var sugen på pappas banan, den såg god ut!

Pages:

3 kommentarer till “never too small to rock”

  1. Vilken snygg pysse!! :)
    Hihi tack, ja härlig känsla det där att kunna ha åtminstone ETT par brallor i garderoben :P

  2. Vilka underbara bilder, gounge!

  3. Never too small to rock – hell yeah Charlie! Jag håller med dig :D

Lämna en kommentar