Mobilblogg: bästa presenten

Okej alla mammavänner i Stockholm, hör upp! Charlies farmor har varit här och fikat, och jag har nu den bästa boken i min ägo. Vill ni veta vilka cafeer som har mycket plats för barnvagnar, vart de bästa lekparkerna eller öppna förskolorna finns, var man kan amma eller var de finaste promenadrundorna går? Jag har garanterat svaret!

image

Pages:

2 kommentarer till “Mobilblogg: bästa presenten”

 1. Grymt! Då får du bestämma var kommande caféhäng ska ske!

 2. Alexandra - mamma till Märta skriver:

  Men vilken härlig bok!
  Den skulle jag vilja veta innehållet i.

  sv. Ja men visst är det dem på bilden, vad roligt! Vi har haft kontakten på FL
  sen vi blev gravida! :)

  Visst är det super, idag har jag fått i henne jättemycket mat! Helt underbart!
  eller ”jättemycket” haha!

Lämna en kommentar