massage-tajm

Hallo! Har precis matat och lagt ner den sovande bebisen i vagnen för en tupplur. Jag har varit vaken sen 3, vaknade av att Charlie pep till i sömnen och sen kunde jag inte somna om. Han vaknade för mat strax före 5, sen gick vi upp vid 6:30 när han hade sovit en stund i min famn. Gos! Satt och spelade Wordfeud under tiden, haha. Beroende! Jag har försökt kolla på the Voice här på morgonen, men hörde inte så mycket. Charlie har nämligen upptäckt att han gillar sin egen röst! Han började ju snacka ganska tidigt och jag har tyckt att han pratat mycket, men h e r r e g u d ! Senaste veckan har han babblat nonstop, han lär sig nya ljud hela tiden och tycker väl att det är jätteroligt. I helgen har han gjort en massa pruttljud blandat med hans oooooaaaaaaaääeeeaaoo, så spottet flyger lång väg, haha. Det är underbart, jag gillar också hans röst :D

Nu ska vi ta oss iväg på näst sista tillfället av babymassagen. Idag ska vi massera ryggen på de små, det blir spännande :) Sen blir det nog en liten promenad, och lunch hemma. Satsar på en lugn eftermiddag i lägenheten, så lugnt det nu kan bli med pratkvarnen… ;)


Babbel babbel!

Pages:

2 kommentarer till “massage-tajm”

 1. Alexandra - mamma till Märta skriver:

  Vad mysigt med massage, min unge vägrar ligga still så vet inte hur det skulle gå.
  Vi har försökt oss på lite klassisk babymassage efter badet men det är roligare o leka..
  haha.

  Vart går du på massagen någonstans?

 2. Tack för din kommentar angående snittet! Vill bara tipsa dig om att undvika både raka och sneda situps, crunches eller liknande. Plankan är superbra och räcker gott och väl när man gör den både rakt fram och åt sidan.

  Dels har man en magmuskeldelning efter en graviditet som kan bli värre av situps, dels kan ärret bli som mitt ”tjockt och fult” av situps och den sista anldeningen är att man väldigt sällan gör situpsen på ett korrekt sätt då man helt enkelt är för svag för det.

  På just träningsbiten och tröning för nyblivna mammor är jag utbildad nu, önskar dock att jag var det för åtta månader sedan :)
  Kram på dig!

Lämna en kommentar