mamma-charlie-mys

Landad i soffan efter en mysig hemmadag. Jag och Charlie har hängt i vardagsrummet mest, busat i gymmet, pratat med pappan på Skype, gosat, läst och sjungit. När det varit dags för vila har Charlie sovit i vagnen på balkongen och han fortsatte trenden med långa tupplurar hela dagen, så jag har hunnit med lite fix i lägenheten och även vilat lite själv. Skönt! Det har varit en väldigt glad bebis hela dagen, förutom lite tröttgnäll innan sista napen. Han är så härlig min lilla kille och det är faktiskt riktigt roligt att umgås med honom.

Ikväll funkade allt himla bra. Han åt upp all gröt (en halv portion) utan ett pip och drack vatten till. Daniel badade honom och fick både torka honom och ta på pyjamasen utan trassel, det är inte så populärt annars. När vi tyckte att det var läggdags höll inte Charlie med, utan höll sig vaken nästan en timma extra – och var en gladfis hela tiden. Jag gav lite extra mat precis innan han somnade eftersom han inte åt upp innan Daniel försökte lägga honom första gången, så nu hoppas ju jag att han vaknar något senare än 3 i morgon bitti…

Jag har varit riktigt baksugen några dagar, idag bestämde jag mig för att göra något åt det. När Charlie och pappan hängde vid badbaljan passade jag på att slänga ihop en sats chokladmuffins med kokos och banan. Det var godare än det låter! Vi har provsmakat till en kopp te här framför fotbollen, supermys. Nu ska jag lägga mig på spikmattan en stund innan jag somnar, godnatt!


Killen i morse, i pyjamas från Parvel<3


Busar med tokiga sköldpaddan i gymmet


Haha, sköldis-attack

Pages:

En kommentar till “mamma-charlie-mys”

  1. Ska dom vara vakna extra länge är det ju skönt om dom är glada iaf :) Hihi! Jag tycker inte det lät så tokigt med kokos och banan! Låter som en intressant kombo ;)

Lämna en kommentar