lördag

Här kommer ett hej mitt i helgfirandet! Vi hade en snuvig liten kille här igår, han blev på bättre humör framåt eftermiddagen men näsan bara rann. När vi väl la honom för natten vid 19:30 vaknade han till säkert 10 ggr innan vi la oss två timmar senare, men efter det sov han lugnt i alla fall till 2. Vid 4:30 gick Daniel upp med honom och jag sov vidare till 9. Så skönt!

Idag mår liten mycket bättre, underbart! Ett par nysningar har det blivit, men näsan har slutat rinna och han är på riktigt solskenshumör.Vi har grejat lite här hemma och gått en lång promenad i solen. När vi kom hem var det dags för tvättstugan. Härligt lördagsnöje, men vi ville ju inte planera in nåt annat eftersom vi trodde att Charlie skulle vara hängig idag också. Hur som helst är det skönt med en familjedag. Nu vaknar Charlie snart från dagens sista nap, då är det snart dags för kvällsgröt och bad. Mamman och pappan ska festa loss med chili och gott bröd ikväll, namnam… Ciao!


Lilla stjärnan efter promenad


Mammas vattenflaska var spännande


Sedan igår får Charlie vatten i egen flaska :)

Pages:

2 kommentarer till “lördag”

  1. Josefine skriver:

    hihi vilken fin body han har ! :) Alva får också vatten ur egen flaska nu, men hon är ju ingen flask-fantast om man säger så ;D haha

  2. Åh han har fina bodyn på sig :) Skönt att stjärnan mår bättre ;) Kram på er

Lämna en kommentar