Katrinplommonpuré

Igår testade jag ju katrinplommonpuré!  Hade en påse katrinplommon i skafferiet, så jag kokade 5-6 plommon i typ 10 minuter, sen mixade jag bara med stavmixer ihop med en massa av kokvattnet tills det var helt slätt. När Charlie skulle få provsmaka fick han en halv tesked blandat med lite ersättning, och han åt glatt tills det var slut. Då blev han tjurig, så då fick han lite vatten, hehe. Märkte ingen effekt av det i blöjan, han bajsade inte på hela dagen, men det kommer väl. Säkert i bassängen på babysimmet :p Nu är det två dygn sen sist, så jag ser inte fram emot det! Hur som helst var det populärt med purén :)


Min lilla filosof…


Sköljer ner…

Pages:

3 kommentarer till “Katrinplommonpuré”

  1. Josefine skriver:

    ja fy alltså, det ser ut som att hon har haft jätteont och när hon tagit nappen så spottar hon ut den med en gång för det gör ont i tandköttet :( men idag är hon på gott humör och det ser ut som att den lilla bissingen är uppe helt :) hihi. Har du känt någon tand på Charlie ?

    Alva bajsade inte från den 29/8 – 5/9 så en hel vecka, den laddningen som kom då var inte att leka med, haha ;)

  2. Han ser verkligen ut som en liten filosof :)

    Vad kul att han gillade det! Minna älskar också plommonpuré och ibland är jag snäll och låter henne få 3-4 iskuber för hon tycker det är så gott! Visst, det kommer lite bajs och det är inte så kul för min del, men hon älskar plommon :)

  3. önskar att min skrutt vill börja äta plommon snart så han slipper vara så hård i magen jämt!! Men han gillar det inte än så länge :(

Lämna en kommentar