jag får en doft av sommarens sista dagar

Men usch för utvecklingsfaser! Nog för att det är bra att bebbarna lär sig nya grejer, men måste dom sova illa varje gång för det? Charlie har sovit oroligt när vi har varit borta, jag hoppades att det skulle bli bättre när vi kom hem igen, men icke! Det blev inte många timmars sömn för den här mamman inatt, däremot blev det många timmars vaggande av 10-kilosklump. Trött kropp idag.

Känner mig glad och positiv idag ändå. Det var lite deppigt igår efter ett litet missöde med Försäkringskassan, men efter ett samtal idag är allt fixat. Lite otippat att FK skulle rädda min dag, det är dom ju inte kända för direkt! Just nu hänger Charlie i hoppgungan en stund, det märks att det händer mycket i hans kropp nu. VI ska poppa lite Winnerbäck och mysa här, sen blir det en sväng i motionsspåret med vagnen och kanske lite gunga för bebisen. Vi passar på att vara ute så mycket som möjligt nu när dagarna är fina :) Vi hade ju kanonväder i helgen, vi kunde till och med sitta ute och äta god grillmiddag på eftermiddagen i lördags. Aj lajk.


Lilltrollet snackar med morfar


Buuus i solen!


Och lite pudelbus i solen :)

Pages:

3 kommentarer till “jag får en doft av sommarens sista dagar”

 1. Hoppas det blir bättre i natt för dig! Kram

 2. Du ser! Jag visste att det skulle lösa sig med fk :) Skönt! Kram på er

 3. Johanna - johannabolmgren.se skriver:

  Vilka fina bilder du tar!
  FK gjorde min dag en gång också, man blir ganska förvånad :)

  Mössan i headern har en kompis sytt, men jag vet fler som syr likadana :)
  Om du söker på emalee, Lilofant Design eller MamaMia4U på Faceook (om du har det) så kan du säkert beställa av dem :)

Lämna en kommentar