i skövdeland

Jaha, här åker man hem och tror att man ska få vila upp sig… Charlie har haft den stökigaste natten på länge, jag började att stoppa in nappen redan vid 23:20 och höll sen på hela jäkla natten. Vid 3 vaknade han och skrek, så då var det bara att knalla runt och vagga bebis i mitt lilla rum tills han fick lite ro i min famn igen. Satt med honom till 5 då han fick mat. 5:30 kunde jag lägga ner honom i sängen igen, då sov han en timma till innan han ville upp. Nästan hela dagen idag har gått åt till att försöka roa grinig bebis, halvkul med bara några timmars sömn i kroppen.  Har varit ute i trädgården under förmiddagen, och alla (korta) tupplurar har herrn tagit på altanen. Hoppas att all frisk luft ska göra att han sover bättre i natt. Har fått bra hjälp av mamma idag i alla fall, så det är skönt. Nyss tog hon med vagnen (med tillhörande bebis) på liten hundpromenad. Jag passar på att andas och ladda inför kvällsritualerna!

Senare ikväll kommer fina bilder från babysimmet igår :) 


Pappablommor…

Pages:

3 kommentarer till “i skövdeland”

  1. Hahaha tack snälla!! Det blev bättre än vad jag trodde att det skulle bli och hon fick fria händer vad gäller färgen och det blev sjuuukt bra!! :D Hoppas att ni har det bra i skövdeland :) Kram

  2. Inte roligt! Skönt att du har fina mamma som avlastar i alla fall :) Hoppas att denna natt blev bättre, att du är piggare och att Charlie bjuder på ett festligare humör.

    KRAM!

  3. härligt att komma tillbaka till hemtrakterna ibland!

    ikväll ska jag till arena skövde och bada :)

Lämna en kommentar