höstkänslor

Alltså, här har vi vaknat upp till en mycket bättre dag idag. Skönt! Charlie var feberfri när han vaknade, men efter nån timma var tempen uppe i 38 grader igen, så då gav jag alvedon. Nu har han snart sovit en timma i vagnen, vägarbetarna tog väl kafferast kring 8-tiden eftersom dom varit igång sedan typ 6:30. Morgonpigga jävlar alltså. Som sagt, kul veckor vi har framför oss :p Men nu är det ju helg på G och nästa vecka kommer vi inte lida av det direkt. Men mer om det senare.

Det är en riktigt fin höstdag idag. Vi myser inomhus, men det blir nog en kortare promenad med vagnen senare. Hoppas att vädret håller i sig nu, det vore skönt att få vara ute lite i helgen :) Trevlig fredag på er!


Nyredigerade bilder från september 2009

Pages:

2 kommentarer till “höstkänslor”

  1. Jag håller också tummarna för okej väder i helgen så man kan vara ute lite!
    Hoppas ni får en fin och feberfri dag! Kram

  2. Underbara bilder. Älskar nyponbilden :)
    Skönt med en bättre dag, det är ni värda. Ha en mysig höstfredag gumman.
    Kramar!

Lämna en kommentar