hey ho, let’s go

Vi har haft finbesök här idag. Charlies bonusfarmor Monica har varit här, hon hde med sig smarrig sushi som vi har lunchat på. Ja, alltså hon och jag, Charlie får vänta ett tag med rå fisk. Men åh vad jag hoppas att han kommer gilla sushi sen! Han fick sin flaska vid 10-snåret, efter den fick han efterrätt i form av mangopuré. Nu sover han förbi sin lunch (han ville bara ta en kort powernap när vi hade besök) här, men när han vaknar ska han få potatis och palsternacka och en flaska till det.

När han har käkat ska vi ge oss ut i höstrusket. Vi ska till Jakobsberg igen, vi hittade nämligen den där grejen som skrutten ska få av sin mormor och morfar igår. La undan den då, så idag ska vi hämta ut den. Sen blir det bus här hemma tills pappan kommer hem, det är så himla roligt att umgås med den här bebisen just nu. Men mer om det en annan dag :)


Pampers-rumpan på väg!

Pages:

En kommentar till “hey ho, let’s go”

  1. Kitty skriver:

    Mums vad gott med sushi!

Lämna en kommentar