gungeligung!

Igår var det alldeles strålande vackert höstväder här i Kallhäll. Jag gick på promenad med mina killar i solen ner till Kallhällsbadet där jag och D satt och käkade glass medan Charlie sov i vagnen. När han vaknade fick han komma upp och gosa lite, och när han piggnat till fick han premiärsitta en gunga. Stor dag för föräldrarna, Charlie tyckte väl inte att det var nåt märkvärdigt. Han var glad och nöjd, spanade på andra barn, skrattade och pratade och kollade in marken, himlen och kedjan som gungan hängde i. Vi puttade litelite fart då och då och det tyckte han var helt okej. Premiärgunget avklarat alltså, det blir nog fler gånger under hösten :)

Här kommer ett gäng bilder:

Pages:

4 kommentarer till “gungeligung!”

  1. Fina bilder!!! Hihi våra pojkar har gjort samma sak idag :D

  2. Vilka fina bilder, Sara! Vad härligt att gunga :)

  3. Josefine skriver:

    åh men gud, du skrev ju vilken storlek du hade köpt ! haha, här läser vi alldeles för fort ibland tydligen ;) Vi köpte storlek 74 och den är gigantisk på Alva, haha. men som du säger, det är ju roligare att hon kan ha den senare i höst :)

    Vad kul att ni testat gungan nu ! och vad kul att han gillade det :D

Lämna en kommentar