framsteg!

Idag är en väldigt stor dag i Charlies värld. I morse fick han nämligen ett hyfsat tag om foten (well, om vristen i alla fall) när han låg på skötbordet, och när vi var i full gång på babymassagen rullade han runt från mage till rygg för första gången. Lilla hjärtat! Haha, jag blev ju såklart jätteglad och mallig, så jag hade lite svårt att fokusera på resten av massagen, ville bara ta upp den duktiga lilla grabben och pussa på honom. Ryggmassagen var väldigt mysig dock, så det var bra att vi fortsatte ;) Jag vet inte om han rullade runt medvetet eller om det bara hände, men snabbt gick det. Alla bebisarna låg nakna på mage och kollade på varandra, så det såg så roligt ut när han bara rullade runt och la sig på rygg i stället.

I eftermiddag har vi haft Charlie-och-mamma-mys, busat en massa, läst och sjungit. Pappan kom precis hem, och det är strax dags för bebben att vakna från sin sista nap så att han kan få lite gröt och ett bad. Igår hade jag duschat och tvättat håret innan jag gav honom gröten, det gör jag inte om idag, haha. Det var gröt överallt!


Dagens goding

Pages:

4 kommentarer till “framsteg!”

  1. Nope inga situps alls oavsett snitt eller inte. Är bland det dummaste man kan göra men tyvärr är det många barnmorskor som tipsar om dessa bland annat. Förhoppningsvis är det påväg en ny trend nu men det tar nog några år innan den slagit igenom och kunskapen når fram :)

  2. Haha även bitiga killar blir rörliga :) Han är ju redan på g! :)

  3. Duktiga Charlie :D Jag förstår att du hade svårt att fortsätta massagen, haha. Kul att han börjar hitta sina fossingar också.

    Kram!

  4. Men heja killen här händer det grejer!! :)

Lämna en kommentar