fikatajm

Jeezes vad snabbt veckorna går. I morgon är det redan dags för fredagsmys igen, hehe… Men innan dess ska vi ha en fin torsdag i höstrusket! Onsdagen var kanon, babysimmet superroligt och Charlie lärde sig att plaska med armarna. Så kul, varje gång såg han förvånad ut och undrade vem f*n som skvätte på honom :p Efteråt hängde vi i stan med Johanna och Alva innan vi mötte upp pappan och åkte hem. Vi skulle ju fått besök på kvällen, men Elan var tvungen att jobba, så vi hade en lugn kväll med glad bebis i stället. Jag gjorde en hel portion gröt till honom för första gången och han åt upp nästan alltihop. Duktiga killen! Det börjar bli dags att ersätta ett helt mål med den där gröten nu tror jag bestämt :)

Anyhow. Nu ska jag göra mig klar innan skrutten vaknar från sin morgonnap, sen åker vi till Jakan och fikar med Linda och hennes fina Mira-myra :)

Ps: Resultatet av katrinplommonen visade sig på Hemköp innan hemgång igår. Tack för det!


Bilder från min och Charlies tisdag. Häng  i gymmet!


På väg runt?

Pages:

3 kommentarer till “fikatajm”

  1. Alexandra - mamma till Märta skriver:

    ps.
    ja det är Up & Gos lmtd edition :) storlek 4a :)

  2. Haha! Härligt att det gav effekt i alla fall ;)

    ha en fin dag gumman!

  3. Visst är det underbart när dom bajsar när man är ute och svänger? Love it.

Lämna en kommentar