en heldag med hanna och agnes

Pustar ut i soffan efter en underbar heldag på söder med Hanna och Agnes :) Vi möttes upp vid Slussen, käkade lunch och matade bebbar på Tully’s på Götgatan innan vi promenerade en sväng till Mariatorget där bebisarna fick gunga och sitta på en bänk och snacka med varandra lite. Så mysigt att vara ute i höstiga Stockholm!

När det var mellisdags för Charlie och Agnes styrde vi stegen mot Skrapan där vi tog en liten fika på Espresso House. Det har verkligen varit en härlig dag! Charlie föll pladask för goa Agnes, tror minsann att min grabb är en riktig tjejtjusare ;) Det var kul att se att dom gillade varandra, dom pratade, höll handen och kände lite på varandra. Det märktes att dom var lite på samma nivå, två stadiga, sociala småbiffar ;) Det blir snart en ny dejt!

Nu ligger jag efter i schemat här. Det är dags att ta tag i packning och dusch – i morgon förmiddag är det ju babysim som vanligt och efter det åker jag och Charlie direkt till Skövde. Tjihooo! Först kommer en massa bilder från dagen:


Agnes på Tully’s


Gunga på Mariatorget


Sööööta catbaby Agnes :)


Challebus gillar gungan


Gostrollen småsnackar på parkbänken


Dags för mellis i Skrapan!


Hej kompis.


Klapp klapp

Pages:

2 kommentarer till “en heldag med hanna och agnes”

  1. Johanna - johannabolmgren.se skriver:

    Vilka sötnosar! Men vad äter han på?

    Tack för länken till Gangstar! Synd att den inte fanns i rött bara :)

  2. har hållt i en sån! såå fina! men sen tänkte jag, NEJ felicia.. du har redan köpt tjugo tusen plagg till maja :)

Lämna en kommentar