bye bye stockholm!

Wihooo, dagen D är här! Idag åker jag och Charlie till Skövdeland, ska bli så härligt att komma hem. Få umgås med nära och kära, hänga ute på landet och bara njuta. Wiiie. På fredag efter jobbet kommer Challemannens pappa också. Men innan vi drar söderut (höhö) ska vi mysa på babysim med Alva och Johanna. Daniel ska med också, så att jag slipper släpa med badkläder och blöta handdukar på tåget till Skövde. Det blir kul, idag är det dags för bebisarna att doppa ansiktet, första steget mot dyket tror jag.


Mer utehäng för fina bebisen i veckan!

Pages:

En kommentar till “bye bye stockholm!”

  1. Du tar ju helt fantastiska bilder!!!!! Love them! Sötcharlie är ju verkligen charmigast i stan! Den där dressen från kappahl är jag också sugen på! Får se om det kanske blir en i storlek 68 så han kan ha den i vinter min lilla Julian..

Lämna en kommentar