110902

Ameh! Buuu vilka skitnätter vi har fått tillbaka här. Och vilken skitdag vi har idag. Haha, inte mycket kul att skriva om… Charlie är supergnällig och inget passar. Jo, att hänga i bärselen. Hoppas så att eftermiddagen blir bättre!  Han verkar ha riktigt ont av kliandet i tandköttet, han är pruttig i magen (förmodligen efter broccolin. Bra att jag inte tänkte på att den är gasbildande) och han nyser och hostade lite i morse, så jag misstänker att han har en liten släng av Daniels förkylning i kroppen. Inte kul att heta Charlie alltså.

Vi har varit vakna sen 4 i morse, då tyckte han att det var lagom att väcka mamma och vara pigg. Jag var inte så pigg efter att ha sprungit mellan min säng och spjälsängen typ 10 ggr i natt. Vid halv sex tog Daniel honom och jag fick sova ett par timmar, otroligt skönt. Har inte riktigt tid att vara zombie med gnällig bebis idag, så det är bara att köra på – har plockat en del i lägenheten med bebis i selen, matat bebis och nyss diskat och serverat lunch till hemmajobbande sambo medan bebisen sov. Nu vaknar han nog typ när som helst.

Igår hämtade jag ut ett paket från Babyshop på ICA. Det innehöll en vinteroverall till Charlie, en svart Didriksson Tucky i strl 80. Liiiite stor är den allt, men den blir nog bra i vinter. Storleken under är 60, och det blir ju alldeles för litet.


Vaaaaar är Charlie?


Tittut!

Pages:

4 kommentarer till “110902”

 1. Josefine skriver:

  fyy stackars liten ! jag börjar att misstänka att det kan vara en förkylning som är på gång här hemma hos oss också, Alva har varit lite helgnällig här på eftermiddagen och vill bara sova ! Hon biter som en galning på allt hon kommer åt och är också helt pruttig i magen.. stackars de små.. om de bara kunde berätta vad som är fel :(

 2. Emilia skriver:

  Stackars liten!! Hoppas det inte blir långvarigt, varken för honom eller för hans goa mamma!

  Hihi, sötisen i overallen då!! Se till så ni hittar honom bara ;)
  KRAM

 3. hihihi Han växer ikapp den.

  Tråkigt med såna nätter. Tyvärr är det vad jag har att vänta nu med
  en liten till som ska koma hihihi

 4. Åh, den där blir väl jättebra!! Jag vill ha en rosa sådan till Jolie men den verkar inte finnas i år :( Ska hålla utkik på Tradera :)

  Kram!

Lämna en kommentar