Tröttis

Uj vilken dag! Charlie har skött sig prickfritt hela dagen, lilla charmtrollet. Mina medresenärer i första klass såg lite oroliga ut när jag klev på med bebis, men dom visste ju inte att det var super-charlie som åkte med! Han sov halva resan, resten var han nöjd och glad och avslutade med en bajsfest som hette duga, haha. Vi fick byta både blöjan och kläder när vi kom fram till Skövde. Vi åkte och köpte täcke och kudde till charlies säng här, och sen handlade vi på maxi. Charlie fick premiäråka kundvagn, det gick fint. Han var trött och sov mest.

Efter maxi var det dags för mig och C att träffa prästen i kyrkan. Vi har en riktigt bra präst, har en väldigt bra känsla inför lördag :) Ikväll har vi varit i bygdegården och ställt i ordning bord och greja inför dopet. C har inte sovit så mycket idag, så nu sover han sött i mitt rum. Gillar verkligen babyvakten vi köpte från Philips, bra uppfinning! Jag har fått riktigt ont i halsen, så jag ska dricka upp mitt te och gå och lägga mig och hoppas att det går att sova bort det. God natt!

image

Pages:

3 kommentarer till “Tröttis”

  1. En målvakt från philips? Wow, en sån måste jag skaffa ;)

  2. Haha eller hur ? Det har ju hänt allt för många ggr.. :)

  3. Emilia skriver:

    Vilken duktig tåg-kille :D
    Hoppas nu dopet blir riktigt lyckat!!
    Kram på dig

Lämna en kommentar