Sympatigråt

Åh vad det var mysigt med babymassage! Det tyckte väl kanske inte Charlie, men jag hoppas att det går bättre nästa gång. Det var superfint fixat, med täcken och plastad frotté på golvet, tända ljus och klassisk musik. Charlie var världens gladaste och goaste bebis innan, log mot alla och babblade på, men när man fick klä av bebisen och lägga ner den på golvet var han inte riktigt med på noterna längre. Den lilla grabben intill var jätteglad och gav ifrån sig glädjetjut hela tiden men Charlie trodde nog att han skrek, så han blev ledsen flera gånger. Han blir nästan alltid ledsen när andra bebisar gråter, sympatigråter sådär. Det kan ju tyckas vara jättegulligt, men jag hoppas att det går över snart! Vi tittade mest på idag alltså, för i famnen på mamma var han nöjd. När själva massage-delen var klar gick det bättre och under fikat var han glad igen ända tills det var sovdags. Nu har han sovit 1,5h i vagnen på balkongen, och när han vaknar är det dags för morotspuré och ersättning. Mums för bebismagen! Sen ska Charlie hjälpa sin mamma i tvättstugan. Så duktig så!

Pages:

3 kommentarer till “Sympatigråt”

  1. Josefine skriver:

    åh vad mysigt det lät ! fast jag förstår att Charlie blev ledsen, känns som att Alva också hade tyckt att det var läskigt.. speciellt med sånna där höga tjut bredvid, haha ! Kanske går bättre nästa gång när han har fått känna på det lite :)

  2. Jag tycker ju att det låter jätte sött att han sympatigråter men jag kan absolut förstå att du längtar tills han slutar med det :) Bättre med en alltid glad Charlie ju!

    KRAM!

  3. Samma sympatigråt kör Edison också med! Och annan gråt när han blir rädd för andra bebbar… :S

Lämna en kommentar