success

Godmorgon! Fler tuppar där ute som är uppe vid den här tiden? Har precis gjort mig i ordning och ska strax fixa frukostgröten, kl 9:30 ska vi ju befinna oss på Kungsholmen för babysim. Hoppas att vi får vara med bara, det står lite olika saker på deras hemsida – först att ingen föranmälan krävs och sen att man kan boka tid på kontoret, och på kontoret har jag inte fått tag i någon. We’ll see helt enkelt! Efter simmet ska vi gå och ta en fika på Babyrevolution igen, det var ju så mysigt sist :)

Just det, natten. Charlie somnade redan vid 21 igår, efter ganska många vakna timmar och ett skönt bad. Han brukar inte somna så tidigt annars, så det var skönt. Kl 3 väckte han mig och fick mat (ammade då), sen somnade han om och sover fortfarande! Superskönt! Han sov nån timma längre än vanligt första passet alltså, men det har nog inte med ersättningen att göra, han var nog mest trött. Men det blev inget skrik och magont på hela kvällen! Nu vet jag inte om det hade med ersättningen att göra heller, för jag ammade ju hela dagen igår och gav ersättningen först på kvällen, men det kvittar. Jag är glad ändå :) Hoppas att det fortsätter så här.

Ha en fin fredag alla!

Pages:

En kommentar till “success”

  1. Vad skönt att ni fick en lugn kväll och en skön natt! Antar att det var extremt välbehövligt. Hoppas att det går bra på babysimmet idag, kul! :)

    Kram till er!

Lämna en kommentar