söndag igen.

Så var helgen nästan slut igen, tusan så snabbt det går. Vi hade en fin lördagkväll här, Daniel spacklade i klädkammaren och jag badade bebis. Det är så roligt nu, för med lite stöd kan han sitta i badbaljan och han har fattat grejen med leksaker i vattnet. Igår hade vi både badankor och en badbok, så vi roade oss ordentligt. Efter badet blev det kvällsgröt (en hel matsked!) och nattmålet, sen myste vi med kycklingwraps (blir repris till lunch idag, sån fantasi har vi…), en cider/öl och film när liten hade somnat för natten. Jag satt och kikade på en massa fina lägenheter på Hemnet också, så roligt.

Idag ska det fixas lite mer i klädkammaren och jag ska börja med tackkort till dom som kom på dopet. Vi ska handla lite, fixa matlådor och hämta paket från Goboken på ICA också. Charlie är precis i slutet av sin förmiddagsnap i vagnen på balkongen, vi få se vad han vill hitta på när han vaknar ;) Senare ska jag ta mig en promenad i alla fall, det behövs efter den goda glassen jag har smaskat på i helgen… Toodles!


Randig skrutt i gymmet häromdagen.

Pages:

En kommentar till “söndag igen.”

  1. 1 hel matsked? Vad kul :) Går det bättre med magontet nu?

Lämna en kommentar