Som dag och natt

Oj, det är lika härligt att vakna upp med vår solskensbäbis varje morgon. På kvällarna är det ju som en helt annan unge. Får njuta på dagarna och ladda för de jobbiga kvällarna helt enkelt. Förstår inte hur han kan sova så bra när han har så ont i magen, men när vi väl lyckas få honom att sova så sover han ju sina 5h ungefär innan han vaknar för mat första gången. När han ätit somnar han om och sover typ 3h till innan han vill gå upp, helt okej! Idag ska vi få några burkar med mjölkfri ersättning av en snäll tjej, så förhoppningsvis kan vi testa det ikväll.

Nu sover skrutten sin förmiddagsnap. Om nån timma ska vi göra oss redo för att åka till Jakobsberg med Johanna och Alva. Vi ska kika lite i affärer och äta lite lunch. Vi måste till Lindex för att byta den fina monster-overallen vi köpte där (Johanna har köpt en likadan). Den krymper nämligen rejält i tvätten! Vi köpte i strl 68 och den är nu som en 62:a. Inte okej. Hoppas kunna byta den till nån större storlek. Det känns lite trist, för det var samma sak med den randiga overallen jag köpte där i våras (finns på bild här)

Nej, nu är det tydligen dags för skrikfest igen. Skulle göra vad som helst för att trolla bort allt magstrul, vill bara hjälpa honom.

Pages:

Lämna en kommentar