smakispremiär :D

God morgon! Vi gör oss i ordning för en tripp till Barnens Hus och IKEA med Johanna och Alva här. Men först måste jag ju visa bilderna från Charlies smakispremiär! :D Vi var ju på BVC för att prata smakisar igår, och sköterskan Anne tyckte absolut att vi kunde prova på Charlie. Han blir ju 4 månader på fredag, så det blev en liiiiten tjuvstart, hehe. Hur som helst, potatis är ju en vanlig ingridiens i svensk föda, så det fick bli Charlies inkörsport mot tyngre grejer ;) Vi har ju en matglad kille som hittills inte brytt sig om ifall det är bröst eller flaska eller bröstmjölk eller ersättning så länge han har fått mat, så jag hoppades att han skulle gilla detta nya också. Och det gjorde han! Jeeses. Han grimaserade bra, men gapade glatt efter skeden, gång på gång. Mammas lilla matvrak :D

Ps: Måste ju tillägga att jag kokade potatisen alldeles själv!


Intet ont anande…


Här kommer skeden med mina d-droppar… eller!?


Men fy!! Vad var det där?


Vad gör du pappa?!


Hmm, det smakar ju rätt okej…


Jag provar väl igen..


Det här var väl ingen match?


Va, får jag mer i morgon? Great!

Pages:

4 kommentarer till “smakispremiär :D”

  1. Haha gud vad underbart!!! Ses snart. Kramar

  2. Men sööötnosen då! Gud SÅ gott :D Älskar tredje bilden!

    P.S. Grymt bra kokat ;)

  3. Vilka härliga bilder, ser ju ut att ha varit succé!

  4. Men guuud så söt han är! :D Underbart!

Lämna en kommentar