Shopping och myshelg

Lördagen är här! Så gött. Det är är första helgen på länge som vi inte har några utflykter planerade och det är faktiskt riktigt skönt. Vi nattade Charlie igår, delade en pizza och myste, såg en film och la oss i tid. Idag har vi käkat lyxfrukost och druckit en massa kaffe, och framåt 11:30 gick Daniel ut på en promenad med Challe i vagnen, för han hade ingen lust att sova middag i sin säng. Nu borde dom nog vara tillbaka snart, för det är mattdags för bebisen. Hur som helst har jag fått en hel del gjort under tiden, samlat ihop tvätt och plockat lite, packat upp gårdagens shopping, skrivit lite i Charlies Mina första år-bok och planerat kvällens middag. Skönt!

Hade en riktigt fin dag med Johanna och Alva igår. Vi hängde i Farsta centrum, träffade Mimmie och Léonel, Charlies faster Olivia som jobbade på Åhlens och Alvas gudmor. Tydligen skulle alla till Farsta igår ;) Gillade verkligen centrumet där, det tyckte nog Johanna var bra för då blir vi mer sugna på att flytta till södra sidan av stan, hehe… Och sugna är vi allt! Jag är mer motiverad att flytta nu när min fina vän inte bor här i Kallhäll längre :(
Framåt kvällen mötte Daniel upp oss och vi tog oss till Konsum för att handla lite mat inför helgen. Vi stoppade på Åhlens för att Daniel skulle få säga hej till Olivia, och då råkade han visst öppna plånboken på barnavdelningen också. Är det 20% rabatt på allt så får man ju passa på ;)


Shopping i strl 74 till bebisen :)


Dregglisar från KappAhl, med stjärnor såklart :)


Shopping till mamman, örhängen och randig tröja från Vero Moda


Nya skor inför hösten, jippi!

Pages:

5 kommentarer till “Shopping och myshelg”

 1. Jaaaa kom!! Tänk vad mysigt det skulle vara ;)

 2. Linda skriver:

  farsta centrum är jättemysigt. Saknar det massor sen vi bodde där, resten saknar jag dock inte..*lol*

 3. Morfar skriver:

  Handbollspelare, du skojar va?

 4. Emilia skriver:

  Vad mycket fint du shoppat, kul! :)
  Hoppas ni haft en fin helg!
  Kramar

Lämna en kommentar