shopping och ersättning

Idag har jag och Charlie haft en riktigt fin dag i med Johanna och Alva i Jakobsberg medan pappan har renoveringsstökat. Vi åt lunchade sallad på Waynes, shoppade, åt piggelin i solen och shoppade lite till innan vi tog en iste och gav bebisarna mat en andra gång. Jag hittade mycket fint, och underbara Johanna lyckades byta monsteroverallen åt mig trots att dom inte ville gå med på det på Lindex. Hittade kläder som Charlie ska ha på mottagningen efter dopet idag, ytterligare en sak att bocka av på listan ;)

I Jakobsberg mötte jag upp en tjej som jag lärt känna på Familjelivs forum. Hon hade med sig flera burkar mjölkfri ersättning till Charlie, så himla snällt. Hennes lille kille klarade inte av den här sorten, så då fick vi den så att vi kan prova. Så gulligt! Vi gjorde i ordning en flaska med 120 ml när jag kom hem och den slukade han som om han aldrig gjort annat än att äta ersättning. Just nu får han nattmålet, 180 ml är snart ett minne blott! Nu håller vi tummarna för att han inte får ont i magen i natt eller så och att detta funkar :) Han har varit på superhumör hela kvällen, babblat som sjutton och plaskat rejält i badbaljan. Nu på slutet blev han lite kinkig, men han ar varit vaken många timmar i sträck nu och är tröttis. Hoppas han kan sova nu!

Vi ska gå och lägga oss lite tidigare här i kväll för vi ska upp med tuppen i morgon. Vid 8-tiden ska vi åka med Johanna och Alva till Kungsholmen och testa babysim, hoppas att det blir succé :D Godnatt!


Charlie låg och läste bok tidigare i kväll!


Men vad gör du mamma?

Pages:

3 kommentarer till “shopping och ersättning”

 1. Vilken mysig dag ni fick! :) hoppas lillkillen inte får magont igen! Stor kram!

 2. Elan skriver:

  Hej vännen!
  Jag kommer hem till Stockholm och börjar jobba på måndag.
  Ses snart? Sushidate? KRAM

 3. Alltså, ibland kan familjeliv vara ett bra ställe.
  Jag säger inte att det är för ofta ;)
  Hoppas verkligen det håller sig med magen på den här ersättningen!

  Vill också börja med babysim, berätta gärna hur det går/gick sen! :)

Lämna en kommentar