saradag och ledsamheter

God kväll finingar. Usch, har varken tid eller ork att blogga eller svara på era fina kommentarer. Vi har som sagt ganska jobbiga kvällar här, det tar så mycket energi. I kväll var den jobbigaste kvällen hittills, man tror inte att man ska orka mer men på nåt sätt gör man det ändå. Analyserar och funderar men vet inte vad som ställer till det. Lilleman har ont i magen på ett annat sätt än tidigare. Tre ljuvliga veckor hade vi, när den lilla magen fungerade nästintill felfritt, men nu är det nya plågot alltså. Värre. Vi turas om att gå och vagga ledsen bebis här hela kvällarna.

Hur som helst har jag haft en toppendag annars. Vi började dagen med 7 km powerwalk och efter det fick jag sitta en halvtimma och gotta mig i solen på balkongen medan bebis och pappa lekte inne. Så gött! Vid 14 var det äntligen dags för min klipptid, fick håret tvättat, tonat, slingat och klippt. Känner mig som ny :) Nu hoppas jag att bebis sover för natten, dags för mig att krypa ner också. Hoppas tiden och energin återvänder om ett par dagar. Hej hej!


Min goa, fina lilla bebis <3

Pages:

4 kommentarer till “saradag och ledsamheter”

  1. Urs det låter jobbigt! Hoppas du känner dig bättre snart! Kram

  2. Emilia skriver:

    Men usch då! Hoppas verkligen det vänder snart igen!!
    Stor kram!

  3. Usch, usch, usch! Får ont i magen när jag läser om Charlies onda mage. Att den ska strula och bråka så med honom. Förstår att det är jätte jobbigt för mamma och pappa också såklart. Hjälplösheten är ju fruktansvärd! Hoppas, hoppas att det snart blir bättre gumman.

    Massa styrkekramar från oss!

Lämna en kommentar