Mot Ornö

Good morning!

Sovit gott här efter en galen shoppingdag med Johanna och Johannas kompis Elin igår. Jag var ju så lycklig för att Charlie är 4 månader nu och numera ”får” använda sina fina kläder i strl 68, men igår insåg jag att han inte kommer kunna ha den storleken särskilt länge. Det skiljer inte särskilt mycket från 62, trist! Så igår shoppade jag i strl 74. Det går ju alltid att vika upp lite, roligare när han kan använda grejerna man köper lite längre. Jag utnyttjade i alla fall en massa rabatter och värdecheckar igår, så det blev ”billig” shopping trots att jag hade med mig massor hem! Jag och Johanna mötte upp Daniel när han slutade jobbet, då åkte vi ut till Fridhemsplan för att fika och ge bebisarna mat innan vi avverkade ett par affärer där också. Tyvärr missade vi affären jag helst ville till, Små grodorna på St Eriksgatan. Dom stängde precis när vi kom fram, tråkigt! Får bli en tur dit nästa vecka i stället. När vi kom hem startade vi fredagsmyset med sushi, sen kokade jag en morot för att göra morotspuré till Charlie. Det blir test idag!

Medan Daniel busade med Charlie i gårkväll packade jag i ordning grejer för att kunna spendera en natt i skärgården. Vi ska snart åka mot Handen för att ta bussen till båten som tar oss till Ornö där Charlies farmor har ett hus. Ska bli supermysigt! Vi har köpt en flytväst till Charlie, så jag hoppas verkligen på lite roligare väder så att man kan få åka lite båt :) Jag älskar att vara vid vatten, så att hänga på en ö låter som min kopp te. Vi är tillbaka nån gång i morgon, ha det fint tills dess! Kramhej.


Vatteeeeeen!

Pages:

En kommentar till “Mot Ornö”

  1. Man kan börja blanda när som helst! Men det är ju som du säger, om man provar alla smaker separat först så ser man ju mycket lättare om och i så fall vilken sak som barnet reagerar på. Men har du provat potatis i några dagar och morot några dagar så kan du efter det servera potatis&morot blandat om du vill :) Nemas problemas!
    Man kan ge både till lunch och gröt på kvällen, men jag tror man ska vänta med det i alla fall tills dom ätit smakisar i någon vecka eller två. Då hinner magen ställa om sig lite bättre till att ”okej, nu måste jag smälta lite fastare föda” och sen efter kanske 2 veckor så kan man ge 2 smakismål om dagen :) Då blir det ju automatiskt mer mat som magen ska ta hand om och då hinner magen med liksom, om du förstår hur jag menar :P

Lämna en kommentar