Mobilblogg: lycka i en liten kopp

Charlie sover sin morgonlur och jag njuter av god frukost. Den här koppen är jag så värd!

image

Pages:

4 kommentarer till “Mobilblogg: lycka i en liten kopp”

  1. Det håller jag med om, så som du har kämpat med allt! Kram

  2. SV: Tack :) Ja handen var omöjlig när hon var vaken :P Lyckades göra det när hon sov utan att hon vaknade ^^ Har gjort ett inlägg med allt jag använde, men vet tyvärr inte var färgen är köpt. Tror dock Pandurohobby har nån sån fingerfärg :)

  3. Josefine skriver:

    jaa mina höfter har också blivit bredare men konstigt nog så passade mina jeans vilket jag absolut inte trodde att de skulle göra ! jag har aldrig druckit kaffe från starbucks och blir alltid lika sugen så fort jag får se en sån där kopp ;) haha

Lämna en kommentar